Warning: Declaration of Works_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/revisorfirma.dk/public_html/wp-content/themes/elogix/elogix/functions.php on line 157
Revision - Benzskiold Revision ApS

Revision


Enkeltmandsvirksomheder og interessentskaber:
Der stilles ikke krav om at mindre privatejede virksomheder udarbejder et egentligt årsregnskab, men der skal dog stadigvæk udarbejdes et skatteregnskab. Der kan dog stadigvæk være gode grunde til at udarbejde et årsregnskab, men vi vil altid gennemgå mulighederne med dig som ejer, så den bedste løsning for din virksomhed findes.

For de fleste virksomheder vil et skatteregnskab dog være nok til at opfylde skats krav.

Anpartsselskaber:
Fra 2006 blev det muligt for anpartsselskaber at fravælge revision af årsregnskabet.

Det kræves at der enten fra selskabets stiftelse eller at der på en ordinær generalforsamling vedtages at selskabet overholder mindst 2 af de 3 følgende krav (enten fra stiftelsen eller i mindst 2 på hinanden følgende regnskabsår)

Omsætning på                                                under 8.000.000
Balance på                                                       under 4.000.000
Fuldtidsansatte                                               under 12

dvs. at et selskab med en omsætning på 10 mio., 3,8 mio. i balancesum og 10 fuldtidsansatte opfylder kravene om at kunne fravælge revision.

Holdingselskaber (koncerner):
Fra 2013 blev der ligeledes muligt for mindre koncerner at fravælge revision såfremt de betingelser der stilles til anpartsselskaber bliver opfyldt af hele koncernen (dvs. holdingselskab og driftsselskaber samlet).