Warning: Declaration of Works_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/revisorfirma.dk/public_html/wp-content/themes/elogix/elogix/functions.php on line 157
Referencer - Benzskiold Revision ApS

Referencer


Spar Klip v/ Laila Eliasen
Hos sin tidligere revisor betalte Spar Klip v/ Laila Eliasen over 22.000 kr. pr. år. for bogføring og regnskabsudarbejdelse.

”Hvert år fik jeg en irriterende restskat og det virkede som om de var ligeglade hos min gamle revisor. Hos Benzskiold Revision kommer de og henter mine bilag og der er tid til en sludder om løst og fast, og ikke mindst om hvordan jeg kan få mere ud af de penge jeg arbejder hårdt for, og restskat har jeg ikke fået siden jeg skiftede”

Hos Benzskiold Revision betaler hun kun 12.000 kr. årligt, med samme sikkerhed og service som tidligere. Benzskiold Revision har fokus på Lailas ønske om at få lidt penge tilbage årligt så hun har til hendes sommerferie og er kommet med flere forslag til hvordan hendes skat optimeres.

Salon Adam & Eva
Salon Adam & Eva i Odense, skiftede til Benzskiold Revision, og reducerede sin revisorregning fra over 27.000 kr. til 15.000 kr. om året, uden at få dårligere service eller mindre sikkerhed, blot ved at skifte revisor.

Kryger’s Tømrerforretning ApS
Martin Kryger valgte Benzskiold Revision da han skulle starte egen virksomhed. Her blev han rådet til at starte forretningen op som et anpartsselskab, så hans personlige værdier blev beskyttet.

”Det var meget vigtigt for mig at jeg ud over bogføring og regnskab, får den rådgivning, der skal til for at min virksomhed ikke kommer i problemer. Det er helt klart grunden til at jeg har valgt at arbejde sammen med Benzskiold Revision. Der er altid et godt råd at hente, uden at der straks dumper en regning ind af brevsprækken. ”

Hos Benzskiold Revision tror vi at det er vigtigere at kunne give indehaveren den fornødne sparring i hverdagen – det er derfor altid gratis at ringe til os og få et godt råd! Hvis vi skal bruge tid på udregninger eller undersøge noget nærmere bliver får man altid det at vide hvis det koster noget!

Complete v/ Henning Maegaard
Complete v/ Henning Maegaard lavede tidligere selv både bogføring og årsregnskab, men var usikre på om nu det hele var trukket fra.

”Da Jens Benzskiold, fra Benzskiold Revision var ude hos os til et møde kunne han hurtigt se at der var en del fradragsmuligheder som vi ikke havde gjort brug af. I samråd med ham genoptog vi regnskaberne for 2012 og 2013 og fik godt 28.000 kr. tilbage fra skat, bare for 2012 – en rigtig god måde at starte vores samarbejde på”

I dag gennemgår Benzskiold Revision bogføringen 2 gange årligt og udarbejder regnskabet.

Odense Pigegarde (pro bono)
Jens Benzskiold har i mange år været tilknyttet Odense Pigegarde som ekstern revisor.

Benzskiold Revision udfører arbejdet for Odense Pigegarde uden beregning og hjælper med at sætte nye kasserer ind i arbejdet og sikrer derfor at foreningen kan for besat den vanskeligste post meget nemmere.

Seashell Cleaning v/ Ronni Olsson
”Vi har anbefalet flere venner og samarbejdspartnere at skifte til Benzskiold Revision, de er utroligt fleksible og forstår at tilpasse sig vores ønsker og behov. ”

La Piazzetta ApS
”Benzskiold Revision laver vores moms månedligt og det er stadigvæk billigt, vi er meget tilfredse med deres arbejde”

I forbindelse med overgangen fra enkeltmandsvirksomhed til anpartsselskab, var der en del ting at holde styr på, så virksomheden kunne fortsætte uden at holde lukket. Den hjælp og vejledning der var nødvendig fik La Piazzetta ApS hos Benzskiold Revision.

M Brolægning v/ Morten Hansen
”Jeg blev anbefalet at skifte til Benzskiold Revision af en god ven, og det har jeg bestem ikke fortrudt. Bogføring, momsen og Årsregnskabet bliver lavet i god tid og til en meget fornuftig pris. ”

M Design v/ Mette Puck Jensen
”Vores revisorregning blev halveret da vi skiftede til Benzskiold Revision og vores bogføring bliver ikke bare lagt over til en elev”

M Design havde brug for ekstra rådgivning i forbindelse med Mettes graviditet og barsel. Den var selvfølgelig uden beregning!

Martins Tømrerforretning v/ Martin Holch Østergaard
Martins Tømrerforretning startede hos Benzskiold Revision i 2013 for at få helt styr på administrationen i virksomheden. Martin sørger selv for at få bogført men har Benzskiold Revision til at gennemgå bogføringen hvert kvartal, så en han sikker på at det hele er med, og sikre at der er fokus på at skatten holdes på et minimum og at der i stedet bliver investeret i virksomheden.

”Benzskiold Revision har altid tid til at tale med mig hvis der er noget jeg har brug for en forklaring på”

Malerfirmaet Svanes Eftf. I/S
Malerfirmaet Svanes Eftf. I/S skiftede til Benzskiold Revision og sparede over 12.000 kr. på revisorregningen årligt. Samme service og sikkerhed, bare billigere.

”Ikke nok med at vores revisorregning blev væsentligt mindre, men vi fik også for første gang en gennemgang af hvad vi egentligt kunne trække fra, hold da fast hvor var der meget vi ikke var klar over der var fradragsberettiget og som vores gamle revisor ikke havde fortalt os noget om”

Dalum Hudpleje & Make-up
Dalum Hudpleje & Make-up, skiftede til Benzskiold Revision, og reducerede sin revisorregning fra over 30.000 kr. til 12.000 kr. om året, uden at få dårligere service eller mindre sikkerhed, blot ved at skifte revisor.

Ansager Fysioterapi ApS
Vi skiftede til Benzskiold Revision da vi fik et godt tilbud, hvor både bogføring og regnskab bliver lavet og det koster det samme, som vores gamle revisor tog – uden bogføringen.

Vi har en travl hverdag og det var en stor lettelse at vi ikke længere skulle lave alt bogføringen, nu sender vi det blot en gang hvert kvartal og får lønsum og balance retur, nemt!

Midtfyns Pizza & Grill
Da jeg startede min forretning var det vigtigt for mig at få noget hjælp til at sikre at alting går rigtigt til. Benzskiold Revision har givet mig alle de værktøjer der skal til for at få dagligdagen til at gå noget nemmere og det er ikke engang dyrt.

Det koster under 1000 kr. om måneden og så er alt ordnet og jeg har en til at hjælpe mig hvis SKAT kommer på besøg.