Warning: Declaration of Works_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/revisorfirma.dk/public_html/wp-content/themes/elogix/elogix/functions.php on line 157
Om os - Benzskiold Revision ApS

Om os


Benzskiold Revision er et moderne revisorfirma, med en lang erfaring inden revisionsbranchen.

Benzskiold Revision blev startet i 2013 af Jens Benzskiold, der har over 13 års erfaring fra revisionsbranchen, en erfaring der løbende bliver opdateret med kurser og videreuddannelse, der sikre at du, som kunde, altid følger de nyeste love og regler.

Benzskiold Revisions  mål er at skabe værdi for din virksomhed!

Det kan lyde banalt, men vi synes ikke det giver mening af have en revisor, der ikke kan tjene sit honorar hjem til dig og din virksomhed igen.
Alt for mange af vores kolleger tænker udelukkende på at bogføre og lave dit årsregnskab, men glemmer at du som ejer også har brug for en løbende sparring og at bogholderiet og regnskabet er værktøjer, som kan være med til at sikre at du opnår dine mål og bevarer fokus på netop dine kerneområder.

Hos Benzskiold Revision, ser vi det som vores fornemmeste opgave at gøre bogholderiet i din virksomhed nemmere og regnskabet mere tilgængeligt for dig som ejer. Selvom bogholderiet er noget du ligger ud til os skal du jo stadigvæk kunne have en finger på pulsen og vide hvordan din forretning udvikler sig.